Cover von Food for life wird in neuem Tab geöffnet

Food for life

The new science of eating well
Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Spector, Tim D.
Verfasser*innenangabe: Tim Spector
Jahr: 2022
Verlag: London, Jonathan Cape
Mediengruppe: Buch
verfügbar

Exemplare

AktionZweigstelleStandorteStatusFristVorbestellungen
Vorbestellen Zweigstelle: 03., Erdbergstr. 5-7 Standorte: FS.E NK.E Spec / Non-fiction Status: Rücksortierung Frist: Vorbestellungen: 0
Vorbestellen Zweigstelle: 07., Urban-Loritz-Pl. 2a Standorte: NK.E Spec / College 3b - Englisch / Regal 312-315 Status: Entliehen Frist: 02.11.2024 Vorbestellungen: 0

Inhalt

Food is our greatest ally for good health, but the question of what to eat in the age of ultra-processed food has never seemed so complicated. Bestselling author and scientist Tim Spector offers clear answers in this definitive, easy-to-follow guide to the new science of eating well.
Tim Spector has pioneered a new approach to nutrition, encouraging us to forget misleading calorie counts and nutritional breakdowns. In Food for Life he draws on over a decade of cutting-edge scientific research, along with his own personal insights, to deliver a new and comprehensive approach to what we should all know about food today. (Verlagstext)

Details

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Spector, Tim D.
Verfasser*innenangabe: Tim Spector
Jahr: 2022
Verlag: London, Jonathan Cape
opens in new tab
Systematik: Suche nach dieser Systematik NK.E, FS.E
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Englisch [Sprache]
ISBN: 978-1-7873-3426-7
2. ISBN: 1-7873-3426-0
Beschreibung: 509 Seiten
Schlagwörter: Lebensmittel, Nahrungsmittel
Suche nach dieser Beteiligten Person
Sprache: Englisch
Fußnote: Text englisch
Mediengruppe: Buch