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Kapusta

Vegetable-Forward Recipes from Eastern Europe
Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Timoshkina, Alissa
Verfasser*innenangabe: Alissa Timoshkina ; photography by Laura Edwards
Jahr: 2025
Verlag: London, quadrille
Mediengruppe: Buch
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Exemplare

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Vorbestellen Zweigstelle: 05., Pannaschg. 6 Standorte: VL.KRE FS.E Timo Status: Entliehen Frist: 24.11.2025 Vorbestellungen: 0

Inhalt

A culinary journey across Eastern Europe, Kapusta celebrates the humble vegetables that have shaped some of the most vibrant culinary traditions in the world.
 
Focusing on five key vegetables to the region – cabbage, beetroot, potato, carrot and mushrooms – it honours a philosophy of cooking that has affordability, seasonality, sustainability and, above all, great flavour at its heart. With chapters on dumplings and pickles and ferments as well, you’ll find a diversity of dishes which exemplify the Eastern European culinary DNA.
 
Recipes are accompanied by beautiful photography and include a range of both meat-based and vegetarian dishes such as A Cabbage Strudel, both Vegan and Beef Borsch, Potato Babka, Pierogi, a Tzimmes Carrot Cake, Bulgarian Mushroom and Walnut Pâté, and a range of sauerkrauts.
 
Kapusta bursts with original recipes and shines a spotlight on the whole kaleidoscope of little-known culinary cultures and history from across the extensive region. (Verlagstext)

Details

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Timoshkina, Alissa
Verfasser*innenangabe: Alissa Timoshkina ; photography by Laura Edwards
Jahr: 2025
Verlag: London, quadrille
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Systematik: Suche nach dieser Systematik FS.E, VL.KRE
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Englisch [Sprache]
ISBN: 978-1-78488-585-4
2. ISBN: 1-78488-585-1
Beschreibung: 1st ed., 224 Seiten : Illustrationen
Schlagwörter: Gemüse, Kochbuch, Osteuropa, Vegetarische Kost, Central Europe <Osteuropa>, Europa <Ost>, Fleischlose Ernährung, Fleischlose Kost, Gemüsepflanze, Gemüsepflanzen, Kochen / Anleitung, Kochrezept, Rezept / Kochen, Rezepte, Rezeptsammlung / Kochen, Vegetarische Ernährung, Vegetarische Küche, Vegetarisches Gericht, Östliches Europa
Beteiligte Personen: Suche nach dieser Beteiligten Person Edwards, Laura
Sprache: Englisch
Fußnote: Includes index.
Mediengruppe: Buch