Cover von Four fish wird in neuem Tab geöffnet

Four fish

a journey from the ocean to your plate
Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Greenberg, Paul
Verfasser*innenangabe: Paul Greenberg
Jahr: 2010
Verlag: London, Allen Lane
Mediengruppe: Buch
verfügbar

Exemplare

AktionZweigstelleStandorteStatusFristVorbestellungen
Vorbestellen Zweigstelle: Bücherei der Raritäten Standorte: FS.E N Gree Status: Verfügbar Frist: Vorbestellungen: 0

Inhalt

Whether it's wild or farmeed, fresh or tinned, in batter od bento box, we're eating more fisch than ever before. Writer and fisherman Paul Greenberg tells us about salmon, sea bass, cod and tuna. He visits Norwegian mega farms, he travels to the land of the Yup'ik Eskimo, he investigates the way PCBs and mercury find their way into seafood. And he shows that we can achieve a world where healthy and sustainable seafood is the rule rather than the exception.

Details

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Greenberg, Paul
Verfasser*innenangabe: Paul Greenberg
Jahr: 2010
Verlag: London, Allen Lane
opens in new tab
Systematik: Suche nach dieser Systematik FS.E, NN.OF, NN.BUS
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Sprache: Englisch
ISBN: 978-1-8461-4002-0
2. ISBN: 1-8461-4002-1
Beschreibung: 284 S.
Schlagwörter: Ernährung, Fischerei, Kabeljau, Lachs, Überfischung, Berufsfischerei, Dorsch, Ernährungsstatus, Ernährungszustand, Fischereiwesen, Gadus morhua, Gadus morrhua, Nutrition
Suche nach dieser Beteiligten Person
Mediengruppe: Buch