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Japanese cuisine

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Jahr: 2009
Oishinbo
Mediengruppe: Buch
nicht verfügbar

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Vorbestellen Zweigstelle: 17., Hormayrg. 2 Standorte: KB.CM FS.E Oish / Comics / Manga Status: Entliehen Frist: 30.04.2024 Vorbestellungen: 0

Inhalt

Japanese Cuisine introduces us to the fundamental ingredients--rice, sashimi, green tea, and dashi (cooking stock)--that constitute the soul of the Japanese kitchen. In each story we learn about the proper preparation and presentation of different dishes, as well as their history and cultural significance. The result is a moveable feast of a book, as informative as it is engaging.

Details

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Jahr: 2009
Übergeordnetes Werk: Oishinbo
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Systematik: Suche nach dieser Systematik FS.E, KB.CM
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Manga, Kochen, Sprache: Englisch
ISBN: 978-1-421-52139-8
2. ISBN: 1-421-52139-3
Beschreibung: 1st pr, 259 S. : überw. Ill.
Schlagwörter: Japan, Kochen, Manga, Cooking (eng) , Gastronomie <Kochkunst>, Kochen <Sieden>, Kochkunst, Nippon
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Sprache: Englisch
Mediengruppe: Buch