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The joy of rice

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Jahr: 2009
Oishinbo
Mediengruppe: Buch
nicht verfügbar

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Vorbestellen Zweigstelle: 17., Hormayrg. 2 Standorte: KB.CM FS.E Oish / Comics / Manga Status: Entliehen Frist: 06.05.2024 Vorbestellungen: 0

Inhalt

In this volume of Oishinbo, Yamaoka and company look into the single most essential food in Japanese cuisine: rice. Cultivated for millennia, a staple meal in itself and the basis of countless other dishes, rice is an important component not only of the Japanese kitchen but also of Japanese culture. When Yamaoka is asked by To-zai's head chef for help in coming up with a new rice dish, what starts out as a simple culinary request rapidly grows into a disquisition into the past, present and future of Japan's food culture.

Details

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Jahr: 2009
Übergeordnetes Werk: Oishinbo
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Systematik: Suche nach dieser Systematik FS.E, KB.CM
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Manga, Kochen, Sprache: Englisch
ISBN: 978-1-4215-2144-2
2. ISBN: 1-4215-2144-X
Beschreibung: 1st pr, 253 S. : überw. Ill.
Schlagwörter: Japan, Kochen, Manga, Cooking (eng) , Gastronomie <Kochkunst>, Kochen <Sieden>, Kochkunst, Nippon
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Sprache: Englisch
Mediengruppe: Buch