Cover von Food allergies for dummies wird in neuem Tab geöffnet

Food allergies for dummies

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Wood, Robert A. ; Kraynak, Joe
Verfasser*innenangabe: Robert A. Wood ; Joe Kraynak
Jahr: 2007
Verlag: Indianapolis, Wiley
Mediengruppe: Buch
verfügbar

Exemplare

AktionZweigstelleStandorteStatusFristVorbestellungen
Vorbestellen Zweigstelle: 07., Urban-Loritz-Pl. 2a Standorte: NK.HDA Wood / College 3d - Englisch / Regal 3d-1 Status: Verfügbar Frist: Vorbestellungen: 0

Inhalt

KurzbeschreibungIncludes over 25 allergen-free recipes! Covers peanut allergy and the new labeling guidelines Anxious about food allergies in your family? This no-nonsense, plain-English guide gives you expert guidance in identifying and avoiding the foods that trigger your reactions. You'll learn how to spot hidden ingredients on food labels and menu items, treat reactions effectively, and manage your diet without feeling deprived. Discover how to: * Eliminate problem foods*Find a qualified food allergist*Handle mild and severe reactions*Manage allergies at home, school, and work*Treat your child's allergies*Build your own allergy emergency kit

Details

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Wood, Robert A. ; Kraynak, Joe
Verfasser*innenangabe: Robert A. Wood ; Joe Kraynak
Jahr: 2007
Verlag: Indianapolis, Wiley
opens in new tab
Systematik: Suche nach dieser Systematik NK.HDA, FS.E
Interessenkreis: Suche nach diesem Interessenskreis Englisch [Sprache]
ISBN: 978-0-470-09584-3
2. ISBN: 0-470-09584-9
Beschreibung: 3. Aufl., 358 S. : Ill.
Schlagwörter: Lebensmittelallergie, Allergie, Ernährung, Alimentäre Allergie, Nahrungsmittelallergie, Allergien, Allergische Krankheit, Allergische Reaktion, Allergose, Ernährungsstatus, Ernährungszustand, Hypersensibilität <Allergie>, Nutrition
Suche nach dieser Beteiligten Person
Sprache: Englisch
Fußnote: Text engl.
Mediengruppe: Buch