Cover von The Future of Food wird in neuem Tab geöffnet

The Future of Food

how to Feed the Planet Without Destroying It
Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Reynolds, Matthew
Verfasser*innenangabe: Matthew Reynolds
Jahr: 2021
Verlag: London, Random House Business Books
Reihe: Wired Guides
Mediengruppe: Buch
verfügbar

Exemplare

AktionZweigstelleStandorteStatusFristVorbestellungen
Vorbestellen Zweigstelle: 07., Urban-Loritz-Pl. 2a Standorte: NT.N FS.E Reyn / College 6b - Englisch Status: Verfügbar Frist: Vorbestellungen: 0

Inhalt

With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050 we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved?
 
In this brilliantly insightful, one stop guide WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?
(Verlagstext)

Details

Verfasser*in: Suche nach Verfasser*in Reynolds, Matthew
Verfasser*innenangabe: Matthew Reynolds
Jahr: 2021
Verlag: London, Random House Business Books
opens in new tab
Systematik: Suche nach dieser Systematik NT.N, FS.E
Suche nach diesem Interessenskreis
ISBN: 978-1-84794-328-6
2. ISBN: 1-84794-328-4
Beschreibung: 183 Seiten
Reihe: Wired Guides
Schlagwörter: Nahrung, Ressourcenökonomie, Technologie, Wissenschaft, Ernährung, Ratgeber, Zukunft, Bürgerliche Wissenschaft, Natürliche Ressourcen / Ressourcenökonomie, Ressourcenökonomik, Wissenschaften, Ernährungsstatus, Ernährungszustand, Nutrition, Zukunftsentwicklung, Zukunftsvorstellung
Suche nach dieser Beteiligten Person
Sprache: Englisch
Mediengruppe: Buch